Επιλέγοντας τα σωστά ακουστικά για άσκηση

@topreviews.gr

ακουστικά για άσκηση || οδηγός αγοράς

Η ακρόαση μουσικής ή podcasts είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ευχάριστα στην διάρκεια μιας προπόνησης . Τα ασύρματα ακουστικά είναι βολικά για την καθημερινή ζωή και ακόμη περισσότερο για την άσκηση. Ωστόσο, δεν έχουν σχεδιαστεί όλα για να παραμείνουν στο αυτί ή να αντέχουν τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας.

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, όμως, υπάρχουν πολλά ανθεκτικά ασύρματα ακουστικά. Κάποια προσφέρουν ακόμη και προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η ακύρωση θορύβου.

Σημαντικά χαρακτηριστικά για τα ακουστικά προπόνησης

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι η εφαρμογή οχι μόνο χρειάζεστε για να παραμείνουν στα αυτιά σας, αλλά μια άνετη εφαρμογή είναι επίσης απαραίτητη για την ποιότητα του ήχου. Ένας σήμαντικος λόγος που οι άνθρωποι μερικές φορές δεν τους αρέσουν τα ασύρματα ακουστικά είναι ότι δεν έχουν βρει το σωστό σχήμα για  το αυτί τους.

Τα κακά προσαρμοσμένα ακουστικά θα πέσουν οταν τρέχεται ενω θα ακούγονται επίσης με πολύ λίγο μπάσο. Ορισμένα ακουστικά έχουν ear-hooks για να τα βοηθήσουν να παραμείνουν στη θέση τους στην διάρκεια μιας σκληρής προπόνηση.

ακουστικά για άσκηση
@TOPREVIEWS.GR

Αδιάβροχο

Η προστασία εισόδου ή η βαθμολογία IP εξηγεί ακριβώς πόσο ανθεκτικά στη σκόνη και στο νερό είναι τα ασύρματα ακουστικά σας. Ο πρώτος αριθμός αντιπροσωπεύει την αντίσταση στη σκόνη και τη δεύτερη αντίσταση στην υγρασία. Δεν χρειάζεστε απαραιτήτως εντελώς αδιάβροχα ακουστικά για να βγειτε εξω να τρέξετε. Μια βαθμολογία IPX4 είναι συνήθως αρκετή για να εξασφαλίσει αδιάκοπη λειτουργία, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εφίδρωσης. Αν όμως ιδρώνετε πολύ, ή θέλετε να προπονηθείτε με τη βροχή, σκεφτείτε ένα ζευγάρι με αντίσταση νερού IPX7 ή καλύτερα.

Ισχυρή ασύρματη συνδεσιμότητα

Τα καλώδια δεν είναι απλώς ενοχλητικά, είναι επίσης επιρρεπείς στο να τραβούν τα ενσύρματα ακουστικά από τα αυτιά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αληθινά ασύρματα ακουστικά είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους τύπους άσκησης. Για να εξασφαλίσετε μια αξιόπιστη σύνδεση, αγοράστε ακουστικά που έχουν Bluetooth 5.0 ή νεότερα. Ενώ το πρότυπο είναι η έκδοση 5.3 οτιδήποτε με την έκδοση 5.0  θα έχει σημαντικά χαρακτηριστικά για την καθημερινή χρήση και άσκηση.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!